Daily Mail: Анелка може да се завърне на Острова


Н. Гавазов

Daily Mail: Анелка може да се завърне на Острова

Никола Анелка е пред завръщане на Острова. Тази интересна новина се появи на страниците на британските таблоиди тази сутрин, които твърдят, че следващите отбори, в които французинът може да продължи кариерата си са Тотнъм или завърналият се във Висшата лига Уест Хем.

Бившият френски национал премина в Шанхай Шинхуа през януари, подписвайки договор за 200 000 паунда седмична заплата, но нападателят не е доволен от престоя си, след като неговият сънародник Жан Тигана бе уволнен от треньорския пост и Анелка зае неговото място.

През миналия месец обаче Шанхай Шинхуа назначи Серхио Батиста за наставник без знанието на Анелка., което очевидно е обидило нападателя.

„Не съм сигурен, че мога да приема това. Клубът поне трябваше да ме информира, докато аз бях в ролята на треньор. Имам чувството, че тук не ми вярват", цитира Daily Mail думите на Анелка.

Според изданието, Тотнъм вече се заел сериозно със задачата да върне французина във Висшата лига. Вероятността това да се случи се увеличи значително, след като преговорите с Емануел Адебайор в момента се намират в застой. На „шпорите" обаче ще им се наложи да се конкурират с Уест Хем, чийто основен коз е мениджърът Сам Алърдайс. Именно под неговото ръководство в Болтън Анелка възроди кариерата си и си осигури трансфер в Челси.

 

  Сподели
96