Вертонген: Искам моят трансфер в Тотнъм да стане по-бързо


Н. Гавазов

Вертонген: Искам моят трансфер в Тотнъм да стане по-бързо

Защитникът на Аякс Ян Вертонген разказа за хода на преговорите относно евентуалния си трансфер в Тотнъм и също така изрази надежда, че от следващия сезон ще може играе в клуба от „Уайт Харт Лейн". Както е известно, „шпорите" и холандският гранд не успяха да се разберат за цената на играча, но преговорите не бяха прекратени, а отложени за след края на сезона.

„Съветът на директорите на Аякс иска за моя трансфер прекалено голяма сума. Но аз се надявам, че Тотнъм все пак ще успее да се договори с моя клуб. Свързан съм с Аякс и неговите запалянковци. Аз съм им много признателен за всичко и винаги съм играл с цялото си сърце. Разбира се, аз искам Аякс да получи за мен хубави пари. Но сумата трябва да бъде разумна. Не искам преговорите да се забавят както със Стекеленбург в Рома. Тогава всичко продължи няколко седмици и той пропусна по-голямата част от подготвителния етап на Рома. Не искам с мен да се случва това. Трябва да започна да тренирам с „шпорите" от самото начало", заяви Вертонген за De Telegraaf.

Интерес към централния бранител проявява и Арсенал. Арсен Венгер иска да сформира белгийска двойка в сърцето на защитата, като събере Вертонген и Томас Вермаелен.

 

  Сподели
82