Реднап излиза на трансферния пазар


Н. Гавазов

Реднап излиза на трансферния пазар

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап призна, че ще се опита да привлече двама нови играчи, но в същото време подчерта, че единия няма да бъде Гари Кейхил. Както е известно, преди по-малко от седмица наставникът на „шпорите" заяви, че няма намерение да излиза на трансферния пазар, но оттогава той загуби централният защитник Галас и халфа Сандро, които се присъединиха към другите трима играчи в лазарета.

Очевидно е, че Тотнъм, който се намира на шест точки от лидера Манчестър Сити и на три от шампионите Манчестър Юнайтед ще направи всичко възможно да запази шансовете си за титлата или най-малкото да се класира за участие в Шампионската лига.

„Ако някой ми беше казал преди шест месеца, че Тотнъм ще участва в борбата за титлата, щях да се разсмея. Ако успеем да намерим няколко нови играчи, за да станем още по-добри през следващия месец, тогава кой знае докъде бихме стигнали през сезона? Проблемът, който имаме сега е, че на пазара няма достатъчно добри играчи или е трудно да се намери такъв. Повярвайте ми - чака ни много търсене, но поне двама ще се опитаме да привлечем", призна Реднап за Sky Sports.

Реднап винаги е имал дългосрочен интерес към защитника Кейхил, но почти е сигурно, че английският национал ще напусне „Рийбок Стейдъм" в посока Челси.

„Тотнъм винаги е бил почитател на Кейхил, но ние не може да си позволим неговата заплата. Ние се разбрахме да не бъркаме работата на Челси и ще удържим на думата си", допълва наставника на „шпорите".

 

  Сподели
127