Модрич: Няма да напусна Тотнъм през януари


Н. Гавазов

Модрич: Няма да напусна Тотнъм през януари

Лука Модрич е почти на сто процента сигурен, че ще остане в Тотнъм до края на сезона. Както е известно, хърватският национал, който се намира в превъзходна форма постоянно е свързван с двата клуба от Манчестър и Челси, а наскоро призна, че би искал да напусне отбора воден от Хари Реднап в посока „Стамфорд Бридж".

„Всичко това са приказки на пресата. Аз не знам нищо за предполагаемите оферти към мен", заяви Модрич за Sportske Novosti.

"В момента правим най-доброто за Тотнъм и целта ни е да получим търсените резултати и също така да доставим удоволствие на феновете. Отчитайки всички обстоятелства, може да се каже с почти 100 % сигурност, че аз ще остана в Тотнъм до лятото. Има малък шанс да напусна, но това е теоретична възможност, ако клубът получи подходяща оферта за мен и не може да я откаже. Но реалността е, че аз оставам в Тотнъм. Разбира се, възможни са всякакви варианти, но по-важното е да съм здрав и да играя добре. Ако остана в Тотнъм, аз ще дам всичко от себе си във всеки един мач на своя отбор", допълва хърватският национал.

 

  Сподели
105