Реднап: Очарован съм от играта и спечелените три точки


Н. Гавазов

Реднап: Очарован съм от играта и спечелените три точки

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап изрази задоволството си от снощната победа на своя тим при гостуването на Норич и специално подчерта добрата игра на Гарет Бейл на левия фланг на нападението. Както е известно, домакините бяха лишени от титулярните си крайни защитници и „канарчетата" трябваше да импровизират при изграждането на отбранителната линия - ситуация, от която напълно се възползваха лондончани, побеждавайки с 2:0 своя съперник благодарение на двата гола на Гарет Бейл.

Този успех не само утвърди Тотнъм на третото място в класирането, но остави „шпорите" на седем точки разлика от лидерите в класирането като хората на Реднап имат и мач по-малко от двата манчестърски отбора.

„Бях очарован от играта и от спечелените три точки. Това беше голям мач за нас. Резултатите на нашите конкуренти бяха много добри и ние трябваше да се възползваме максимално от ситуацията. Всичко това показва, колко трудно се печелят срещите. Ливърпул даде точки на Блекбърн и то у дома си. Аз си представях, че Челси ще победи Фулъм и не виждах Арсенал да не може да спечели срещу Уулвс. Мислех, че всеки един от тези отбори ще постигне победа, което означаваше, че ние също сме длъжни да победим и да вървим в крак с тях, но всички те загубиха точки", заяви щастливия Реднап след срещата.

„Бейл е страхотен талант. Той си има всичко и е много важно, че го показа. Не разбирам само, защо бе обект на подигравки от страна на местните фенове. Това е неуважително и подобни неща не бива да се повтарят", каза още наставникът на Тотнъм.

 

  Сподели
106