Реднап се подлага на операция от сърце


Н. Гавазов

Реднап се подлага на операция от сърце

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап ще се подложи на малка сърдечна операция днес, съобщи Sky Sports. Според информацията, 64-годишният специалист е постъпил снощи в една от лондонските болници, където е бил подложен на изследвания и днес ще бъде оперирана една от артериите му. Както е известно, снощи официалният сайт на Тотнъм съобщи, че мениджърът няма да пътува с отбора до Казан, защото ще се подложи на „малка медицинска процедура".

Отговорността да води тима в срещата на „шпорите" с Рубин Казан, която е част от турнира Лига Европа се падна на асистент-мениджъра Кевин Бонд и треньора на първия отбор Джо Джордан.

Не е известно колко дълго Реднап ще отсъства от работа. Очаква се по-късно днес да бъде дадена специална пресконференция във връзка с мача в Русия, на която ще се даде яснота и около здравословното състояние на наставника на Тотнъм. Пред The Sun той вече заяви, че смята до няколко дни да напусне болничното заведение.

Реднап, който всеки ден изминава около 250 мили отиване и връщане до тренировъчното игрище е на хапчета за сърце от миналата година, но състоянието му не е тревожно. Самият той наскоро призна, че всичко е нормално, но понякога футбола може да причини голям стрес.

„Аз съм абсолютно добре и не се притеснявайте за здравето ми. Просто тази игра прави понякога хората да експлодират. Когато седиш на пейката, ядът ти идва отвътре, от първия до последния съдийски сигнал е така", написа Реднап в своята колонка в The Sun.

 

  Сподели
109