Реднап намери оригинален начин да се справи с контузиите в Тотнъм


Н. Гавазов

Реднап намери оригинален начин да се справи с контузиите в Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм Хари намери оригинален начин да разреши проблема с огромното число контузени играчи. Както е известно, през сегашния сезон „шпорите" ще трябва да се сражават на четири фронта, но в момента наставника на „белите" разполага само с двама централни защитника и това е довело да предприеме действия извън, които на останалите мениджъри най-вероятно ще се сторят необичайни.

Както информира Daily Mail, Реднап е поканил в треньорския си щам жена-инструктор по йога, която в продължение на девет години е била треньор на вратаря Брад Фридъл и по този начин му е помогнала да продължи с кариерата си до 40 годишна възраст. В момента дори Хари Реднап посещава курсовете.

„Това е забележително за играчите. Сега те всички се занимават с йога. Първи започна Брад Фридъл и ние решихме, щом тази лейди помага на Брад той да се намира в добра форма на своята възраст, то тогава йогата ще помогне и на останалите ни играчи. Просто е забележително как тези упражнения правят играчите по-гъвкави. Гигс също се занимава с йога и това определено му помага да се намира в добра форма. Миналата седмица и аз се присъединих към занятията. Първите дни не можех да ходя, но след това всичко е нормално", цитира Daily Mail думите на Реднап.

 

  Сподели
118