Тотнъм обеща да накаже феновете си, които освиркваха Венгер


Н. Гавазов

Тотнъм обеща да накаже феновете си, които освиркваха Венгер

Ръководството на Тотнъм възнамерява да издири и да накаже всички фенове, които по време на вчерашната среща между „шпорите" и Арсенал станаха инициатори на нецензурни скандирания и на нарушаване на обществения ред. Както е известно, победата с 2:1 на „белите" над своите градски съперници бе помрачена от обидни реплики отправени от страна на двете агитки - запалянковците на домакините започнаха да се подиграват на Арсен Венгер, а тези на гостите отговориха с напомняне на атентата срещу националния отбор на Того в навечерието на финалите от турнира за Купата на африканските нации.

Днес ръководството на Тотнъм потвърди, че още по време срещата няколко привърженици от двете агитки са били изхвърлени от стадиона и също така, че в съответствие на политиката на клуба за нулева толерантност към подобни изпълнения, ще бъде започнато разследване и на виновните ще бъде забранено до края на живота си да посещават "Уайт Харт Лейн".

„Това е нашата политика - на всички виновни фенове ще бъде забранено да посещават мачовете на Тотнъм за цял живот. Изгонихме няколко нарушители на реда още по време на мача и ще продължим да работим активно в тази насока. Вече разкрихме някои от инициаторите на обидите, имаме богат видеоматериал от трибуните и съвсем скоро виновните ще бъдат наказани", заяви за медиите говорителят на клуба.

 

  Сподели
97