Реднап: Тотнъм може да стане най-силния лондонски отбор


Н. Гавазов

Реднап: Тотнъм може да стане най-силния лондонски отбор

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап разказа за перспективите пред лондонския клуб в текущия сезон, които според него са много добри. Специалистът смята, че „шпорите" притежават много добри футболисти и в момента съществуват отлични условия за клуба от „Уайт Харт Лейн" да се превърне в най-добрия отбор на Лондон, изпреварвайки в представянето си Челси и Арсенал.

„Когато казвам, че ние можем действително да станем най-силния тим в Лондон, аз действително го мисля. Но ако постоянно приказвам за тези неща, а в неделя загубим от Арсенал, тогава много хора ще са в правото си да кажат: „Така му се пада, щом говори толкова много". Но ние наистина сме силен отбор - имаме отлични футболисти и условията са налице", заяви за Standard Реднап.

„Преди време го казах и не смятам да се отмятам от думите си - за първите четири места ще се борят шест отбора. Разбира се, Манчестър Юнайтед и Челси са там. По отношение на Манчестър Сити аз сега не съм уверен - проблемите в отбора могат да дестабилизират атмосферата и да повлияят на резултатите на отбора", допълва наставника на „шпорите".

 

  Сподели
106