Бейл: Адебайор ще ни помогне да се класираме в топ 4


Н. Гавазов

Бейл: Адебайор ще ни помогне да се класираме в топ 4

Звездата на Тотнъм Гарет Бейл смята, че новото попълнение на тима Емануел Адебайор може да помогне на отбора да завърши сезона в топ 4. Както е известно, нападателят премина в състава на лондончани под наем от Манчестър Сити и успя да вкара три гола в последните два мача, с което получи похвали от Хари Реднап, а мнозина специалисти определиха, че „шпорите" са имали нужда точно от такъв играч. Бейл също изрази мнение, че тогоанецът и Скот Паркър ще помогнат на Тотнъм да се възроди.

"Емануел има страхотен характер и се вписва чудесно в нашия колектив. Той върши работата си на терена по наистина чудесен начин. Освен, че отбелязва голове, той освежава обстановката и в съблекалнята", цитира Mirror думите на Бейл

"Този футболист може да играе наистина страхотен футбол - отбеляза важни попадения за отбора и показа, че може да вкара много голове за Тотнъм, Адебайор е точно това, което ни трябваше. Колкото по-дълго остане в отбора, толкова по-добре за нас. С него и със Скот Паркър можем да се завърнем в топ 4 и да играем отново в Шампионската лига", допълва уелсецът.

 

  Сподели
117