Реднап: Тотнъм трябва да се завърне в топ 4


Н. Гавазов

Реднап: Тотнъм трябва да се завърне в топ 4

Хари Реднап вярва, че Тотнъм ще постигне много през този сезон с двамата Футболисти на годината и Лука Модрич в състава. Както е известно, хърватинът остана на „Уайт Харт Лейн", въпреки огромният интерес на Челси към него. В последния ден на трансферния прозорец Тотнъм си осигури услугите на избрания от журналистите за футболист на годината Скот Паркър, а в отбора е и спечелилият наградата „Играч на годината" на ПФА - Гарет Бейл.

„Страхотно е да имам в отбора Футболисти на годината. Скот е точно това, от което се нуждаем. Той е с добър характер, отличен професионалист и със сериозно отношение. Ще бъде фантастичен както на терена, така и извън него. Също така съм доволен, че Модрич е все още тук. Даниел Леви твърдо искаше футболиста да остане и се надявам, че Лука ще продължи с доброто представяне и през този сезон. Целите, които си поставяме са напълно постижими - завръщане в топ 4", заяви за Standard Реднап.

„В момента сме много силни в средата на терена. Паркър пристигна, Сандро е в невероятна форма, а разполагаме с Томас Хъдълстоун и Джейк Ливърмор. С идването на Адебайор възможностите в атака също се увеличиха. Той игра възхитително срещу нас през миналия сезон, когато срещнахме Реал Мадрид. Разговарях с Рио Фердинанд преди двубоя ни срещу Манчестър Юнайтед и той ми сподели, че двамата с Видич смятат Емануел за най-силния им опонент. Щом е успял тях да затрудни, значи ще създаде проблеми на всеки друг защитник", допълва мениджърът на Тотнъм.

 

  Сподели
116