Реднап: Следващото ново попълнение може да е Диара


Н. Гавазов

Реднап: Следващото ново попълнение може да е Диара

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви, че вероятността полузащитникът на Реал Мадрид Ласана Диара да бъде следващото ново попълнение в отбора е голяма. Както е известно, снощи „шпорите" се разбраха с Манчестър Сити относно трансфера на нападателя Емануел Адебайор, който през настоящия сезон ще играе под наем за клуба от „Уайт Харт Лейн".

Относно Ласана Диара, в началото на седмицата в испанската преса се появи информацията, че другата трансферна цел на „белите" от Лондон е малко вероятно да смени клубната си принадлежност, а преговорите между Тотнъм и Реал са прекратени. В днешното си интервю за Sky Sports обаче, Реднап опроверга това и заяви, че се водят преговори за бъдещето на бившия играч на Портсмут.

"Преговорите не са прекратени. Все още шансовете Диара да дойде тук са големи. Президентът на клуба работи по въпроса. Той е истински талант, фантастичен играч и все още е реална възможността да стане наш", заяви Реднап.

Наставникът на Тотнъм внесе яснота и по въпроса с Лука Модрич. Както е известно, хърватинът не игра в понеделник срещу Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд", а неговият мениджър заяви, че Модрич има „проблеми в главата си", заради ухажването от страна на Челси. Очевидно е обаче, че предположенията за евентуален трансфер на Модрич на „Стамфорд Бридж" са пред своя край, въпреки спекулациите в днешната преса, че „сините" готвят предложение от 40 милиона за хърватския национал.

„Лука ще играе в неделя със сигурност. Той не се продава. Това, която го каза вече Даниел Леви, ви го казвам и аз", допълва мениджърът на Тотнъм.

 

  Сподели
90