Постекоглу: Най-разочароващото поражение откакто съм тук


Н. Гавазов

Постекоглу: Най-разочароващото поражение откакто съм тук

Мениджърът на Тотнъм Анж Постекоглу определи поражението с 3:2 от Брайтън като най-лошото за времето си в лондонския клуб.

След като спечели първото полувреме на гостуването срещу Брайтън с резултат 2:0, след почивката Тотнъм напълно загуби контрол над играта и допусна три гола без отговор.

Това, което най-много разстройва Постекоглу, не е резултатът, а колко безволево се държа отборът му през второто полувреме. Андж обаче обещава да вземе мерки.

"Това е може би най-разочароващото поражение, което съм имал, откакто съм тук. Разочароващо от начина, по който се случи, и трябва да продължа с това.

Не направихме това, което трябваше да направим на това ниво и случилото се не подлежи на обсъждане. Просто не отвърнахме на удара.

Не печелехме дуелите си, липсваше ни скорост, не правехме нещата, основните неща, от които се нуждаеш на това ниво, и ние си платихме.

Защо това се случи, няма значение. Във всеки случай е неприемливо.

Можете да разберете, че не можете да спечелите всеки мач, но можете да загубите мачове по различни начини. И това бе първият път, когато загубихме мач по този начин. Както казах, това е неприемливо.

Има много неща, които мога да направя по въпроса. Ето защо поемам тази роля. Ако не можех да направя нищо, бих дал мястото си на някой друг", заяви Постекоглу.

  Сподели
67