Тен Хаг: Не сме достатъчно добри


Н. Гавазов

Тен Хаг: Не сме достатъчно добри

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обясни голямото поражение на тима в мача от Висшата лига с Тотнъм (0:3).

 "Допуснахме две-три минути след началния сигнал по подобен начин - нещо се случи със самочувствието ни. Голът бе напълно излишен. Централният защитник премина през целия ни отбор, а крилото на далечната греда прихвана центрирането му. Имаше подобна грешка в средата на седмицата в мача с Твенте, това трябва да бъде спряно сега.

 От този момент нататък бяхме постоянно под напрежение, когато получавахме топката. Не можехме да образуваме триъгълници или да променяме позициите. Имаше обещаващи моменти, но след този епизод не успяхме да запазим позицията си. Можем да играем по-добре. Дори след такава грешка трябва да запазите спокойствие.

 Можехме да изравним, Зиркзее и Гарначо имаха моменти, в които все още играехме наравно, а и след червения картон се появиха положения. Едва ли фаулът [на Бруно Фернандеш] бе за изгонването му. Определено се отрази на играта.

 Трябва да се справим с това и да покажем характера си. Не сме достатъчно добри – трябва да го признаем и да продължим напред, да се съсредоточим върху следващия мач и да се представим по-добре от днес", заяви Тен Хаг.

  Сподели
52