Пти: Играчите на Ман Юнайтед се крият зад Тен Хаг


Н. Гавазов

Пти: Играчите на Ман Юнайтед се крият зад Тен Хаг

Бившият полузащитник на Челси и Арсенал Еманюел Пти защити мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг.

С общи победи с 10-0 над Саутхемптън във Висшата лига и Барнзли в Купата на лигата, Тен Хаг успя да облекчи критиките, които получи след слабото си начало на новия сезон.

Пти намира критиките към Тен Хаг за несправедливи и смята, че самите играчи трябва да носят основната отговорност за действията си на футболния терен.

"Не съм съгласен с цялата тази критика около Ерик Тен Хаг. Толкова е трудно за един клуб, когато продължаваш да сменяш мениджъри толкова често, колкото прави Манчестър Юнайтед. Всъщност, гледам играчите и мисля, че се крият зад него.

Не ми харесва. Това са наистина са отлични играчи и вместо да дойдат в предната част и да свършат работа за отбора, те се крият зад него. Толкова е жалко да се види състоянието на клуба. Висшата лига се нуждае Манчестър Юнайтед да се върне към най-доброто от себе си и това започва от играчите.

Да, мениджърът е отговорен за много неща, както и ръководството за правилните трансфери, но в крайна сметка играчите са отговорни за това, което се случва на футболния терен, а те отдавна не са достатъчно добри време“, заяви Пти.

  Сподели
209