Постекоглу обясни изказването за трофеите


Н. Гавазов

Постекоглу обясни изказването за трофеите

Мениджърът на Тотнъм Анже Постекоглу обясни коментарите си относно спечелването на трофея този сезон.

След поражението с 0:1 от Арсенал миналата неделя Постекоглу каза, че винаги ще печели трофей през втория си сезон в клуба.

Думите на Постекоглу прозвучаха почти като самохвалство, което изглежда странно предвид дългосрочната серия без трофеи на Спърс. Андж обаче настоява, че той просто е казал истината.

"Просто заявявам факт или трябва да лъжа и да кажа, че никога не се е случвало? Объркан съм защо хората правят голяма работа около тази история. По някаква причина тя разстрои много хора.

Наистина ли смятате, че се хваля? Как трябваше да отговоря, ако бе вярно? Може би да кажа: "Е, всъщност нямаше значение, бе лесно състезание и не означава нищо?". Ако си постигнал нещо, не трябва ли да кажеш: "Да, направих го и се надявам да го направя отново?".

Не разбирам защо хората изтълкуваха това погрешно като опит да се похваля с нещо. Отговорих на въпроса и казах истината. Това е всичко.

Планът ми е да го направя отново тази година и ако не се получи, няма да мога да отговоря на въпроса по същия начин. Ще мога да кажа "през повечето време“, но не и "винаги“ “, заяви Постекоглу, цитиран от Sky Sports.

  Сподели
61