Слот: Чудесен начин да отпразнувам рождения си ден


Н. Гавазов

Слот: Чудесен начин да отпразнувам рождения си ден

Мениджърът на Ливърпул Арне Слот остана много доволен от победата с 3:1 над Милан на "Джузепе Меаца" в първия мач от новия формат в Шампионската лига. Нидерландецът имаше рожден ден и сподели, че това е бил чудесен начин да отбележи този повод.

"Това бе чудесен начин да отпразнувам рождения си ден на този стадион и да победим. Показахме колко добре можем да играем с топка в крака. Обичаме да пресираме високо и да бъдем агресивни, но също се справяме отлично, когато трябва да градим постепенно атаките си от защитата", смята Слот.

"Имам повече от 11 играчи и тези, които се появиха в игра, се справиха добре. След първите пет минути нещата не изглеждаха много оптимистично, но след това всичко се нареди. Загубата с 0:1 в събота бе голям удар и да получим ранен гол тази вечер, не знаех как ще реагираме. Но ние играхме толкова добре и бе жалко да загубим от Форест. Щях да пусна Гакпо и тогава, но той бе изиграл два мача с националния отбор и имаше натрупана умора. Днешният успех бе по-скоро отборен, а не индивидуален", допълни нидерландецът.

  Сподели
35