Тен Хаг: Този мач не е продължение на миналия сезон


Н. Гавазов

Тен Хаг: Този мач не е продължение на миналия сезон

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг не вярва, че поражението с 3:0 от Ливърпул е продължение на проблемите на отбора му през миналия сезон.

След неделния мач от Висшата лига на "Олд Трафорд", нападателят на Ливърпул Мохамед Салах и неговият треньор Арне Слот казаха, че отборът им е можел да спечели с пет или шест гола разлика.

Тен Хаг не усеща това, вярвайки, че гостите са реализирали всичко, което са създали. Ерик е уверен, че Юнайтед се е подсилил и може да има добър сезон.

"Направихме грешки и съперниците бяха убийствени на финала. Справиха се много добре. Можете ли да кажете, че играта беше равностойна, с изключение на головете? Няма да споря с това. Очевидно Ливърпул заслужаваше да спечели. Трябва да бъдем достатъчно скромни, за да го признаем и да подобрим играта си.

Не мисля, че е правилно да се каже, че този мач е продължение на миналия сезон. Видях xG срещу нас, не им позволихме да създават толкова много. Не чувствам, че е в същия стил като предишния сезон, защото не го виждам.

На моменти играта бе отворена и поемахме рискове. Видях някои добри неща, но не искам да говоря за това след поражението с 0:3 от Ливърпул. Добра работа, Ливърпул, всички комплименти за вас. Трябва да сме смирени и да подобрим отбора си.

Знам, че има още много мачове за изиграване и знам къде ще бъдем в края на сезона. Много мачове, много състезания и ще се борим за трофеи. Това няма да се промени.

Спечелихме два трофея за две години. Ще видим къде сме в края на сезона", заяви Тен Хаг.

  Сподели
28