Тен Хаг обясни смяната на Каземиро


Н. Гавазов

Тен Хаг обясни смяната на Каземиро

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг обясни смяната на халфа Каземиро на почивката на загубения мач срещу Ливърпул (0:3).

И двата гола на Луис Диас през първото полувреме в неделния мач от Висшата лига на "Олд Трафорд" дойдоха след груби грешки на Каземиро. 32-годишният бразилец изглеждаше безпомощен срещу халфовата линия на Ливърпул и бе заменен на полувремето от 20-годишния Тоби Колиър.

В социалните мрежи дори се разпространи видео, на което Каземиро уж напуска стадиона по време на почивката, но Тен Хаг побърза да отрече това. Ерик е уверен, че бившият играч на Реал Мадрид ще се възстанови след неуспешния мач.

"Това бе тактическа промяна, защото губехме с 2:0. Знаете предварително, че срещу Ливърпул ще има празни места в халфовата линия и имате нужда от свежи крака. Така че привлякохме млад човек, който има свежи крака, за да запълни празнините  в халфовата линия.

В каква физическа форма е Каземиро, за да играе важна роля в Манчестър Юнайтед? Той показва толкова често, че има страхотен характер. Всички сме виждали страхотни моменти от него, той изигра решаваща роля за нас в средата на терена. И той ще го покаже. Сигурен съм, че ще се реабилитира.

Наистина ли Каземиро напусна стадиона на полувремето? Не е вярно. Той бе в съблекалнята. Току-що го срещнах.

Може ли Угарте да е решението? Аз не съм Хари Потър. Мануел Угарте все още не е играл този сезон. Той трябва да влезе във форма. Ще отнеме седмици. Вероятно месеци“, заяви Тен Хаг.

  Сподели
41