Емери иска Дуран да остане


Н. Гавазов

Емери иска Дуран да остане

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери заяви, че иска да задържи нападателя Джон Дуран в клуба.

По-рано това лято Вила неуспешно се опита да продаде Дуран на Челси и след това на Уест Хем.

Дюран, който влезе като резерва срещу Уест Хем, отбеляза победния гол (1:2), което позволи на Вила да започне новия сезон във Висшата лига с три точки.

След мача на Лондонския стадион Емери даде да се разбере, че 20-годишният колумбиец е в плановете му за този сезон, въпреки че остава зад Уоли Откинс.

"Ние вярваме в него и неговия потенциал. Отворени сме да работим с него. Той е готов да помогне на отбора, можете да разчитате на него и той беше страхотен.

Уоткинс не се чувстваше на 100 процента добре, така че въведохме плана да използваме и двамата играчи за повече от 90 минути.

Винаги се стремя да извлека най-доброто от него като играч и дори като човек. Трябва да приемем някои грешки и да не ги повтаряме. Исках да го имам тук от самото начало и нищо не се промени след мача.

Както с всеки играч, включително и с него, ние сме отворени за голяма оферта. Но знаем неговия потенциал и знаем, че офертата трябва да е наистина добра, за да си тръгне. Но аз искам да го задържа тук“, беше Емери цитиран от The Independent.

  Сподели
22