Ван Дайк смята, че Ливърпул се нуждае от покупки


Н. Гавазов

Ван Дайк смята, че Ливърпул се нуждае от покупки

Капитанът на Ливърпул Върджил Ван Дайк вярва, че отборът му се нуждае от попълнения, за да премине през новия сезон.

Само дни преди началото на сезон 2024/25, Ливърпул остава единственият клуб във Висшата лига, който не е направил нито една покупка това лято.

Ливърпул все още чака отговор от полузащитника на Реал Сосиедад Мартин Субименди и се говори, че е на линия да се завърне за нападателя на Нюкасъл Антъни Гордън, с когото не успяха да привлекат през юни.

Ван Дайк смята, че Ливърпул има нужда от подсилване, но 33-годишният холандец не се съмнява, че спортният директор на "червените" Ричард Хюз и неговите сътрудници правят всичко възможно, за да привлекат нови играчи.

"Очевидно смятам, че трябва да направим някои трансфери, като се има предвид колко дълъг ще бъде сезонът. Но мисля, че те работят зад кулисите и имам пълна вяра, че клубът ще направи правилните неща за нас и ще осигури възможно най-добрия състав, с който да се борим във всяко състезание, в което участваме.

Доверието е основното нещо, върху което съм съсредоточен и ще видим какво ще се случи. Мисля, че работят много усилено зад кулисите и ще видим какво ще се случи", заяви Ван Дайк, цитиран от ESPN.

  Сподели
56