Оуен: Ще поставя Арсенал първи, Ливърпул втори, а Астън Вила трети


Н. Гавазов

Оуен: Ще поставя Арсенал първи, Ливърпул втори, а Астън Вила трети

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Ливърпул Майкъл Оуен сподели очакванията си за новия сезон в английската Висша лига, като посочи челната четворка и победителя в английския шампионат.

"Кой ще стигне до първите четири? Арсенал и Манчестър Сити ще бъдат в топ квартета според почти всички прогнози и мисля, че Ливърпул вероятно също ще бъде там, въпреки някои въпроси относно това колко добре ще се впише Арне Слоте. Имах мисли за Нюкасъл, но Астън Вила са надеждни и изглежда продължават да се подобряват. По отношение на реда, моето разсъждение е, че ако Сити не победи, може да изостанат малко.

Изглежда, че ако Сити отпадне от надпреварата след 10 мача, техният приоритет може да бъде даден на нещо друго, като спечелването на Шампионска лига. Мисля, че този сезон може да има голяма изненада. Ще поставя Арсенал първи, Ливърпул втори, Астън Вила трети и Манчестър Сити четвърти“, заяви Оуен.

Сезон 2024/2025 във Висшата лига започва на 16 август с мача Манчестър Юнайтед - Фулъм. Последният кръг ще се проведе на 25 май 2025 г.

  Сподели
58