Йорк би заменил Хьойлунд с Нунес


Н. Гавазов

Йорк би заменил Хьойлунд с Нунес

Легендата на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк заяви, че с удоволствие би заменил нападателя на "червените дяволи" Расмус Хьойлунд с Дарвин Нунес от Ливърпул.

Сравнявайки Хьойлунд и Нунес, Йорк заключава, че уругвайският нападател на Ливърпул е значително по-добър от датския си колега, въпреки редовните критики към Дарвин.

Според Дуайт, Нунес е способен да изведе Ливърпул до титлата във Висшата лига - Дарвин просто трябва да подобри завършването си.

"Ако можех, бих заменил Расмус Хьойлунд с Дарвин Нунес, защото Дарвин Нунес е способен на повече. Той има скорост, има сила, може да с глава, той е страховит – той просто трябва да подобри завършването си и тогава ще бъди най-добрият нападател в лигата."

Ще изчакаме и ще видим дали ще може да го направи, но ако аз бях мениджър, щях да предпочитам Нунес пред Хьойлунд всеки ден от седмицата. Дарвин Нунес може да изведе Ливърпул да спечели Висшата лига, 100 процента.

Той има всички качества и е само на 25 - все още се учи. Той просто трябва да работи върху завършването си от различни нападателни позиции в тренировките и когато получава шансове в мачовете, трябва да бъде спокоен, хладнокръвен и не толкова луд.

Това идва от факта, че е нервен, но ако се успокои и си поеме дълбоко въздух, ще бъде много по-добър в завършването на комбинации. Той получава много критики, но такива играчи са рядка порода“, заяви Йорк, цитиран от Daily Mirror.

  Сподели
36