Сток Сити с последна оферта за Крауч


Н. Гавазов

Сток Сити с последна оферта за Крауч

Сток Сити е отправил „окончателна оферта" към Тотнъм за нападателя Питър Крауч и полузащитника Уилсън Паласиос, съобщи президентът на клуба Питър Коутс. Както е известно, двата клуба водят от известно време преговори, а днес Daily Mail съобщи, че мениджъра на „шпорите" Хари Реднап е твърдо решен да се раздели с двамата си играчи и да привлече на „Уайт Харт Лейн" Хълк от Порто и Ласана Диара от Реал Мадрид.

Пред BBC Radio Stoke , президентът на „грънчарите" разкри, че това е последно предложение към Тотнъм и заяви, че няма намерение да мърда от повече от цената.

„Проведохме последни разговори с „шпорите", но не постигнахме нищо. Ще видим какво ще стане, но ние нямаме намерение повече да отстъпваме. Нашата позиция е открита и ясна", заяви Коутс.

30-годишният нападател Кроуч започва кариерата си на „Уайт Харт Лейн" и преди две години се завърна отново в клуба, след като преди това игра за КПР, Портсмут, Астън Вила, Саутхемптън и Ливърпул. Той отбеляза 11 гола в 45 мача във всички турнири през миналия сезон, а неговият гол през май 2010 година срещу Манчестър Сити, класира отбора на Хари Реднъп на четвърто място във Висшата лига.

27-годишният полузащитник на националния отбор на Хондурас Паласиос се присъедини към Тотнъм през януари 2009 година срещу 12 милиона паунда от Уигън.

 

  Сподели
112