Ван дер Ваарт: Снайдер иска да играе в Англия


Н. Гавазов

Ван дер Ваарт: Снайдер иска да играе в Англия

Рафаел ван дер Ваарт смята, че Уесли Снайдер има желание да заиграе във Висшата лига и допълни, че не би се учудил да види своя сънародник в Манчестър Юнайтед. Както е известно, полузащитникът на Интер многократно е свързван с трансфер на „Олд Трафорд" това лято, въпреки че и от двата клуба отричат да са се водили преговори. Спекулациите се разгоряха с пълна сила след изминалия уикенд, когато Снайдер заяви, че Интер е готов да го продаде срещу подходящата цена.

„Разбира се, че Снайдер би искал да играе във Висшата лига. Това е най-силното първенство в света. Той ми е добър приятел и се чуваме почти всеки ден. Той знае какво го чака във Висшата лига", заяви Ван дер Ваарт за Sky Sports.

Холандецът е уверен, че сънародникът му ще се впише добре в Юнайтед, въпреки че на шега отговори, че не желае Уесли да се присъедини към шампиона, защото по този начин, „червените дяволи".

„Надявам се, да не дойде, защото така Юнайтед ще стане по-силен. Но Снайдер е страхотен играч и ще пасне добре в схемата на „червените дяволи".

 

  Сподели
116