Крауч помоли Модрич да остане в Тотнъм


Н. Гавазов

Крауч помоли Модрич да остане в Тотнъм

Нападателят на Тотнъм Питър Крауч поиска Лука Модрич да остане на „Уейт Харт Лейн", въпреки силният интерес на Челси към хърватският национал през това лято, съобщава авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Както е известно, собственикът на „шпорите" Даниел Леви отхвърли всички досегашни оферти за звездата си, но въпреки това, според спекулациите в пресата „сините" не са се отказали и съвсем скоро се очаква клубът от „Стамфорд Бридж" да предложи 30 милиона за Модрич.

Въпреки, че хърватският футболист публично заяви желанието си да напусне „белите", той бе посрещнат положително от феновете по време на съботният двубой срещу Атлетико Билбао, който лондончани спечелиха с 2:1. По всичко изглежда, че самият Модрич вече се е примирил с положението си и според източници от клуба, участва активно в заниманията и подготовката на тима за новия сезон.

„Той знае, че феновете го обичат и се надявам да остане тук възможно най-дълго. Той е топ играч и всички го обичаме", цитира Goal.com. думите на Крауч.

Бъдещето на нападателя на "Уайт Харт Лейн" също не е особено ясно, тъй като се смята, че Хари Реднап е готов да го продаде при оферта в размер на 10 милиона паунда. Крауч обаче отрече тази информация, заявявайки, че ще остане в клуба.

„Има всякакви спекулации за бъдещето ми, но те не отговарят на истината. Аз съм изключително щастлив тук", допълва английският национал.

 

  Сподели
108