Келехер: Клоп ми каза хубави неща


Н. Гавазов

Келехер: Клоп ми каза хубави неща

Вратарят на Ливърпул Кувин Келехер призна, че бившият мениджър на "червените" Юрген Клоп го е посъветвал да отиде в друг клуб за трупане на игрова практика в мачовете.

Под ръководството на Клоп, който бе мениджър на Ливърпул през последните девет сезона, Келехер се издигна от академията до първия отбор.

Игровото време на 25-годишния Келехер се увеличи рязко през сезон 2023/24 поради здравословните проблеми на Алисон и Кувин признава, че Юрген не иска да го вижда на пейката.

"Той ми каза хубави неща. Прекарах няколко години с него и той каза: "Ти стана страхотен вратар през това време". Той ще следва кариерата ми, където и да отида. Той иска да играя и да бъда щастлив.

Изиграх много мачове този сезон и усетих какво е да си номер едно. Нека видим дали мога да го направя в Ливърпул или другаде. В момента съм фокусиран върху това да бъда номер едно.

Очевидно обичам да играя за отбора на Република Ирландия. Имам големи амбиции да бъда номер едно тук – това върви ръка за ръка с това да съм номер едно в клуба“, заяви Келехер.

  Сподели
165