Крауч напуска Тотнъм?


Н. Гавазов

Крауч напуска Тотнъм?

Агентът на Роман Павлюченко смята, че един от футболистите, които ще бъдат продадени това лято е Питър Крауч. Както е известно, интерес към 30-годишният футболист проявиха от Сток Сити, Съндърланд и Евертън, но до този момент официални преговори относно бъдещето на английския национал все още няма.

Вчера агентът на Павлюченко - Олег Артемов пристигна в Лондон, за да проведе разговор с боса на „шпорите" Даниел Леви за нов договор на своя клиент, но се оказа, че собственикът на Тотнъм е твърде зает и срещата не се състоя.

На излизане от офисите на клуба, Артемов бе посрещнат от журналисти, пред които заяви, че лондончани, за да стабилизират финансовото си положение, ще трябва да продадат няколко играча през това лято и един от тях със сигурност ще бъде бившият футболист на Ливърпул и Портсмут Питър Крауч.

„Очаквам нещата да се осъществят доста по-рано преди края на трансферния прозорец. Те имат нужда да продават играчи, за да закупят нови - в противен случай сметките им няма да излязат. Така че, един от петимата нападатели ще си тръгне. Най-вероятно е това да бъде Крауч към когото има голям интерес от два или три отбора", сподели Артемов.

 

  Сподели
112