Бонд: Модрич няма да бъде продаван


Н. Гавазов

Бонд: Модрич няма да бъде продаван

Асистентът на Хари Реднап в Тотнъм - Кевин Бонд се опита да разсее страховете на феновете на „шпорите", че клуба може да се раздели с Лука Модрич и заяви, че хърватският национал няма да се продава. Както е известно, в понеделник сутрин Бонд изрази своите опасения от евентуалното напускане на Модрич, заявявайки, че „всеки играч си има цена", с което предизвика спекулации в пресата, че най-големият преследвач на хърватина - Челси, готви трета оферта за полузащитника.

Този негов коментар идва в пълно противоречие на думите казани по-рано от собственика на клуба Даниел Леви, който даде да се разбере, че 25-годишният футболист не е за продан.

„Очевидно е, че коментариите ми от понеделник сутрин са подвели някого, но искам да поясня, че позицията ни относно Модрич остава непроменена - ние нямаме никакво намерение да го продаваме", заяви за talkSPORT Бонд.

Челси вече направи две оферти от по 22 и 27 милиона паунда и според вчерашните спекулации в пресата, новото предложение на „сините" ще бъде на стойност не по-малко от 30 милиона паунда. Не е ясно как ще реагира на тази новина ръководството на клуба от „Стамфорд Бридж", но според специалистите, то едва ли ще вземе под внимание думите на Бонд.

 

  Сподели
97