Клоп е убеден, че Ливърпул ще бъде успешен и без него


Н. Гавазов

Клоп е убеден, че Ливърпул ще бъде успешен и без него

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е убеден, че клубът ще се движи във "вълнуваща посока" след неговото напускане.

Клоп ще се оттегли като мениджър на Ливърпул след домакинския им мач от Висшата лига в неделя, оставяйки много фенове на клуба от Мърсисайд да се тревожат за това, което предстои.

Клоп обаче е уверен в бъдещето на Ливърпул. Юрген смята, че клубът е в стабилна позиция и има добри собственици.

"Големият позитив за Ливърпул е, че който и да си тръгне, клубът остава в много, много добра позиция. Ние се прицелихме към луната този сезон и достигнахме до звездите, което никога не е лошо, а играчите и персоналът тук все още е на най-висок стандарт.

Да, те скоро ще имат ново ръководство, но този клуб е готов да поеме това приключение в нова и вълнуваща посока. Да тръгне без някой, който е готов да завърши собственото си приключение.

Така Ливърпул винаги ще бъде запомнен за мен – клуб на пътуване и приключения, който понякога завършва с трофеи, а понякога не, но каквото и да се случи, тук винаги ще има незабравими истории и моменти.

Имахме късмета да преживеем няколко от тях през времето ми тук и е важно да подчертая, че нашите постижения винаги са били подкрепяни от стабилното, интелигентно и креативно поведение на собствениците. Безкрайно съм благодарен за това, но аз също така се радвам, че ще продължи да бъде така и това може да е само добра новина за футболен клуб Ливърпул“, заяви Клоп.

  Сподели
246