Кайл Уокър: Феновете на Арсенал се опитаха да запалят фойерверки


Н. Гавазов

Кайл Уокър: Феновете на Арсенал се опитаха да запалят фойерверки

Защитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър говори за победата в мача от 34-ия кръг на английското първенство с Тотнъм (2:0).

"Бе много трудно, защото емоциите ни надвиха, но момчетата направиха всичко, което се изискваше от тях. Това е още една стъпка напред. Трябва да печелите всеки мач. Имахме работа за вършене днес, но знаем колко бързо могат да се променят нещата.

Готвим се, възстановяваме се, ще има още един финал с Уест Хем и се надявам да влезем в историята на този велик клуб (Манчестър Сити). Все още има дълъг път до завършването на работата. Надявам се да спечелим. Ако не харесвах напрежението, нямаше да избера тази работа, този отбор.

Снощи не можах да заспя. Те (феновете на Арсенал) се опитаха да запалят фойерверки, но нас ни нямаше, изпуснаха ни. Трябваше да се стегна и да се опитам да се отпусна този следобед. Не мога да опиша чувството, когато поведохме с 2:0. Бе необичайна игра, но ние сме съперници. Спърс можеха да се класират за Шампионска лига. Бе ясно, че те залагат всичко на картата, за да спечелят мача“, заявиУокър.

След 37 кръга Манчестър Сити води във Висшата лига с 88 точки. Арсенал е на второ място (86 точки).

  Сподели
111