Де Дзерби: Фокусът ми е върху Брайтън


Н. Гавазов

Де Дзерби: Фокусът ми е върху Брайтън

Мениджърът на Брайтън Роберто Де Дзерби заяви, че не мисли за други клубове и ще вземе решение за бъдещето си едва след разговор с ръководството на "чайките".

След решението на Шаби Алонсо да остане в Байер Леверкузен, Де Дзерби се очертава като един от фаворитите за наследник на Юрген Клоп в Ливърпул. Роберто също е ухажван в Байерн и Барселона.

След поражението с 1:2 от Ливърпул в неделя Де Дзерби отново се зае с темата за бъдещето си и припомни, че има договор до 2026 г.

"Ще говоря с (председателя) Тони Блум за плановете за следващия сезон и тогава ще реша. Имам още две години от договора си. Нямам нужда да удължавам договора си с година или две да бъда в Брайтън следващия сезон.

Мога да остана, мога да работя в Брайтън със или без удължаване. Нищо няма да се промени. Вчера казах, че сме приключили с обсъждането на моя договор, но това не е защото вече съм решил да напусна.

Не, не. Фокусът ми е върху Брайтън този сезон, следващия сезон. Но следващия сезон, преди да започне, бих искал да говоря с клуба и да чуя плана за отбора. Това е сериозно нещо", заяви Де Дзерби.

  Сподели
88