Брентфорд е готов да пусне Тоуни при свои условия


Н. Гавазов

Брентфорд е готов да пусне Тоуни при свои условия

Техническият директор на Брентфорд Лий Дайкс потвърди, че неговият клуб е готов да освободи нападателя Айвън Тоуни при свои собствени условия.

Тоуни ще има само 12 месеца до края на договора си след този сезон и Айвън не крие амбициите си да играе за топ клуб.

Дайкс обаче вярва, че Тоуни все още може да остане в Брентфорд. И ако Айвън наистина напусне, "пчелите" трябва да бъдат добре компенсирани за 28-годишния английски национал.

"Е, трябва да бъдем честни и открити със себе си, както направихме с Дейвид Рая миналото лято. Подписахме с играчите, ние сме честни с тях и те са честни с нас, че един ден може да дойде време те да продължат напред от нас към по-високо ниво.

Айвън е в подобна ситуация като Дейвид. Неговата амбиция е да играе на високо ниво и това е добре, но очевидно трябва да се случи според условията на Брентфорд. Ние като отдел за селекция, включително и аз, трябва да се погрижим това да се случи.

Просто трябва да съм подготвен за ситуация, в която може да се наложи да привлечем някого, ако Айвън напусне клуба, но също така е възможно Айвън да остане в клуба и това е, което всички искаме. Искаме той да остане в клуба и да играе във Висшата лига за Брайтън през следващите няколко години“, заяви Дайкс.

  Сподели
127