Карагър оцени значението на мача с Ливърпул за Тен Хаг


Н. Гавазов

Карагър оцени значението на мача с Ливърпул за Тен Хаг

Бившият защитник на Ливърпул Джейми Карагър говори за значението на неделния четвъртфинален мач от ФА Къп между Манчестър Юнайтед и Ливърпул за позицията на мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг в клуба.

"Важността на неделния четвъртфинал за ФА Къп за нидерландския треньор не може да бъде подценявана. Първата среща с Клоп на "Олд Трафорд" между сега и 7 април ще окаже огромно влияние върху това колко вяра е останала в Тен Хаг за съживяването на клуба. Победа и Тен Хаг - ако перифразираме известната реплика на Клоп - ще превърнат някои от неговите съмняващи се във вярващи. Поражението и международната пауза ще изглеждат като цяла вечност, тъй като 13-те дни до следващия мач на Юнайтед, гостуването на Брентфорд, ще бъдат пълни с негативни спекулации“, написа Карагър в колоната си в The Telegraph.

На 17 март Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще се срещнат в четвъртфиналите на ФА Къп. На 7 април тези отботи ще имат нова среща в рамките на 32-ия кръг на Висшата лига. "Червените дяволи" са на шесто място в класирането на Висшата лига с 47 точки от 28 мача и са на осем точки зад зоната на Шампионска лига.

  Сподели
270