Солскяер обвини играчите на Ман Юнайтед в изтичане на информация


Н. Гавазов

Солскяер обвини играчите на Ман Юнайтед в изтичане на информация

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че е имал един или двама играчи в съблекалните си, които са причинили изтичане на информация.

В последните месеци на Солскяер в Юнайтед различни истории редовно се появяваха в пресата, позовавайки се на източници в съблекалнята на "червените дяволи". Тези истории засягаха както съставите за мачовете, така и атмосферата в отборите.

Солскяер отдава подобни изтичания на факта, че отборът на Юнайтед е бил твърде раздут по това време.

"Чувствах, че нашият треньорски щаб има много добри отношения с играчите, но винаги ще има един или двама играчи в състава, от които изтича информация, защото не се чувстват щастливи.

Като мениджър играете по програма събота-сряда-събота и във всеки мач трябва да оставите около 14 играчи настрани. На следващата сутрин трябва да им кажете, че ще имат още един шанс.

Има само ограничен брой пъти, когато можете да кажете: "Ще ви дам този мач, това е вашият шанс“. В крайна сметка те се разстройват – имахме голям отбор и твърде много играчи. Когато имате твърде много играчи, те стават нещастни", заяви Солскяер. 

  Сподели
249