Регилон нападна Постекоглу


Н. Гавазов

Регилон нападна Постекоглу

Защитникът на Тотнъм Серхио Регилон , който играе под наем за Брентфорд, коментира решението на мениджъра на Тотнъм Ангелос Постекоглу да остане без услугите му този сезон.

"Все още не разбирам защо се случи това. По време на предсезона бях много щастлив и Постекоглу бе доволен от мен. Както обикновено, участвах в мачовете.

Седмица преди началото на сезона се обърнах към Постекоглу и зададох въпроса: "Искаш ли да ме видиш в клуба?“. Той отговори: "Да, разчитам на вас". На следващия ден ми казаха да не тренирам с отбора, бе странно.

Знам, че мога да играя в Тотнъм, но за съжаление играчите не могат да контролират много аспекти. Не искам да седя на пейката. На 27 години съм, футболната кариера не е вечна. Не разбирам защо един ден треньорът ти казва "да“, а на следващия ден казва "не“. Мисля, че това се дължи на нефутболни причини“, заяви Регилон, цитиран от The Times.

Регилон играе за Тотнъм от 2020 г. През този сезон бранителят изигра общо 19 мача за Манчестър Юнайтед и Брентфорд във всички турнири, в които отбеляза една асистенция. Договорът на играча с Тотнъм е валиден до края на юни 2025 г. Очакваната цена на футболиста според интернет портала Transfermarkt е 10 милиона евро.

  Сподели
292