Кийн смята, че Магуайър е коренът на проблемите в Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Кийн смята, че Магуайър е коренът на проблемите в Ман Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн предположи, че "червените дяволи" се страхуват да пресират заради своя защитник Хари Магуайър.

Магуайър си върна мястото в титулярния състав на Юнайтед с напредването на този сезон, но Кийн вярва, че Хари е голям проблем за отбора.

Според Кийн, Юнайтед има големи пропуски в средата на терена, защото някои играчи или не искат да пресират, или се страхуват, че Магуайър ще бъде в уязвима позиция.

"Те не пресират. Не искам да соча с пръст Хари Магуайър, но когато Магуайър излезе напред и се опита да се доближи до опозицията, както правят всички други топ отбори, винаги се чувстваш притеснен.

С него винаги е притеснително, защото има пропуски. Те се страхуват до смърт да продължат напред, защото си мислят: "Малко прекалено и той ще има проблеми".

Манчестър Юнайтед няма играчи, с които да пресира. Фернандеш няма да направи това. Рашфорд няма да е там. Те могат да правят това за 5-10 минути, но иначе не променят навиците си. Манчестър Юнайтед никога няма да бъде добър в пресата“, заяви Кийн.

  Сподели
340