Сър Ратклиф говори за бъдещето на Мейсън Грийнууд


Н. Гавазов

Сър Ратклиф говори за бъдещето на Мейсън Грийнууд

Съсобственикът на Манчестър Юнайтед Сър Джим Ратклиф говори за бъдещето на Мейсън Грийнууд в клуба.

"Това ще бъде ново решение. Запознат съм със ситуацията. Принципът е важен тук. Това са млади хора, които не винаги са били отглеждани в най-добрите условия, но сега са получили много пари. И тези младежи не винаги са насочвани по правия път.

Той е футболист на Манчестър Юнайтед, а ние сме отговорни за футбола. Така че отговорът е да, съвсем ясно е, че все още не е взето решение по него.

Когато възникнат проблеми като този, трябва да разберем какво всъщност засягат, а не да обръщаме внимание на рекламата. Тогава трябва да се вземе справедливо решение в светлината на ценностите на клуба. Това ще направим: ние ще решим дали е добър човек или не. И ние ще отговорим дали той може да играе за Манчестър Юнайтед, дали ще е удобно за нас и за феновете“, заяви Сър Ратклиф.

Припомняме, че Грийнууд е играч на Манчестър Юнайтед. Той премина в Хетафе миналия септември под наем. Преди да се присъедини към испанския клуб, английският футболист бе извън терена повече от 18 месеца, след като беше арестуван по подозрение в опит за изнасилване и нападение.

  Сподели
320