Невил чувства, че Ман Юнайтед ще попадне в ШЛ


Н. Гавазов

Невил чувства, че Ман Юнайтед ще попадне в ШЛ

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил смята, че "червените дяволи" ще се класират за следващия сезон в Шампионска лига.

Ден преди това Юнайтед, благодарение на двойката на Расмус Хьойлунд, победи Лутън като гост с 2:1, записвайки шестата си поредна победа във Висшата лига.

Още по време на предаването преди мача на "Кенилуърт Роуд" Невил сподели усещането си за отбора на Ерик Тен Хаг, който остава шести във Висшата лига, но вече диша във врата на Тотнъм.

"Те могат да го направят (да влязат в Шампионска лига), определено. Те могат да се доближат до три точки от Тотнъм днес, а Тотнъм ще играе срещу Вила след няколко седмици. Знам, че Юнайтед ще играе скоро срещу Сити, но Юнайтед трябва да вземе шест точки от тези два мача, срещу Лутън и Фулъм. Те не могат да си позволят грешка в тях.

Юнайтед все още има да извърви дълъг път и много работа за вършене, но по време на пътуването от Манчестър тази сутрин погледнах таблицата и се почувствах по-оптимистично настроен за попадането на Юнайтед в Шампионска лига предвид инерцията, която са изградили и играчите, които се завръщат в строя.

Ако ме попитахте днес, бих казал "да“, те ще се промъкнат до това пето или четвърто място. Но за това те трябва да бъдат постоянни, което им липсваше този сезон. Въпреки това през последните седмици имаше някои признаци, че при тях започва да се получава“, заяви Невил.

  Сподели
235