Солскяер се надява Рашфорд да се събуди


Н. Гавазов

Солскяер се надява Рашфорд да се събуди

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер се надява, че скандалът в Белфаст ще бъде "събуждане" за нападателя на "червените дяволи"  Маркус Рашфорд.

Припомняме, че Рашфорд бе отстранен от участие в мача срещу Нюпорт от ФА Къп и глобен с две седмици заплата за пътуването си до Белфаст, откъдето Маркъс се върна късно и пропусна тренировката на отбора.

Солскяер се надява, че това ще помогне на Рашфорд, който отбеляза само пет гола този сезон в сравнение с 30 през миналата кампания, да разклати нещата и да се оправи.

"Очевидно съм треньор на Маркъс в продължение на три години и го познавам. Не е моя работа да излизам и да говоря за представянето му, но той бе страхотен през миналия сезон, а във футбола всичко опира до последователност.“

Маркус и много други не достигнаха нивото си през този сезон. Сигурен съм, че това, което се случи миналата седмица, ще бъде сигнал за събуждане и се надяваме да го стимулира.

Трябва ли треньорът да го принуди да играе най-добрия си футбол? Или това е отговорност на играча? Мисля, че е по-скоро второто", заяви Солскяер.

  Сподели
140