Тен Хаг вярва, че Мартинес ще играе този сезон


Н. Гавазов

Тен Хаг вярва, че Мартинес ще играе този сезон

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е уверен, че защитникът Лисандро Мартинес ще продължи да играе през този сезон.

Мартинес контузи дясното си коляно през второто полувреме на победата на Юнайтед с 3:0 във Висшата лига над Уест Хем миналата неделя.

Това бе едва четвъртият мач на Мартинес, след като отсъства месеци наред заради контузия в крака, и от тези четири Юнайтед спечели три, завършвайки с равенство.

Юнайтед съобщи, че Мартинес ще пропусне "минимум осем седмици", но Тен Хаг е убеден, че 26-годишният аржентинец все пак ще играе този сезон.

"Разбира се, че е разочароващо. Лича се връщаше във форма, видяхте приноса му към играта, когато играеше и това не са само техническите му умения, но и характерът му.“

Това е голяма неуспех за Лича, той е много разстроен, но той е боец. Той ще се върне по-силен и смятаме, че ще се върне към края на сезона и ще изиграе още няколко мача.

Ние като отбор трябва да го заменим и имаме много добри играчи на тази позиция, които могат да играят там и ще играят там. Трябва да се справим с това като отбор", заяви Тен Хаг, цитиран от The Independent.

  Сподели
107