Ман Юнайтед ще се насочи към играчи с изтичащи договори


Н. Гавазов

Ман Юнайтед ще се насочи към играчи с изтичащи договори

Като част от лятното преструктуриране Манчестър Юнайтед планира да се съсредоточи върху трансфери на играчи с изтичащи договори.

Въпреки опасенията относно правилата за финансов феърплей, Юнайтед ще има пари, които да харчи за трансфери това лято.

Юнайтед обаче иска да използва парите си разумно, като се насочи към играчи, които имат още една година от договорите си, твърди ESPN.

Юнайтед вече направи един такъв трансфер през миналото лято, привличайки Мейсън Маунт. Разногласията на английския полузащитник с Челси за нова сделка улесниха задачата на "червените дяволи" да финализират трансфера.

Този път целите на Юнайтед могат да бъдат полузащитниците Джошуа Кимих от Байерн Мюнхен и Кефрен Тюрам от Ница, както и нападателят на Лил Джонатан Давид.

Юнайтед се интересува и от защитника на Байерн Алфонсо Дейвис, чийто договор, както и на изброеното по-горе трио, изтича през 2025 г., но канадецът вече определи Реал Мадрид като своя приоритетна дестинация.

Юнайтед най-накрая ще вземе решение за трансферната си стратегия за лятото след назначаването на спортен директор, когото Сър Джим Ратклиф ще може да одобри веднага след като самият той бъде потвърден като съсобственик на клуба на Олд Трафорд"".

  Сподели
241