Сътън: Рашфорд прояви неуважение към Тен Хаг


Н. Гавазов

Сътън: Рашфорд прояви неуважение към Тен Хаг

Бившият нападател на Блекбърн и Селтик Крис Сътън смята, че поведението на Маркус Рашфорд е показало неуважение към мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг и неговите съотборници.

Миналата седмица Рашфорд беше въвлечен в полемика за подвизите си в Белфаст. Маркус се върна в Манчестър късно, пропусна тренировка и мач на Юнайтед от ФА Къп.

Сътън припомня, че това не е първият път, когато Рашфорд нарушава дисциплината. Крис иска Маркус да се съсредоточи върху футбола в тази ситуация.

"Всички знаем, че той е талантлив играч, но напоследък се губеше на терена. Ерик Тег Хаг го отказа да отиде в Белфаст и мисля, че това е голям проблем. Мисля, че беше непростимо.

Това е третото му нарушение (при Тен Хаг). Всеки играч знае къде е линията и Маркус Рашфорд отново прекрачи линията. Мисля, че той прояви неуважение към своя мениджър и съотборниците си.

Културата в съблекалнята на Манчестър Юнайтед е грешна от дълго време. Видяхме какво се случи с Джейдън Санчо.“

Видяхме какво направи Тен Хаг на Кристиано Роналдо миналия сезон, след което си помислих, че мениджърът е спечелил тази битка и че нещата сега ще се успокоят. Но това не се случи и лошото представяне на Манчестър Юнайтед не помага за това.

Съблекалнята изисква известна доза дисциплина и в повечето съблекални, в които съм бил, играчите сами контролират дисциплината, но изглежда, че имат проблем с това в момента.

Мисля, че Рашфорд може да надживее Тен Хаг, но трябва да се върне към това, което прави най-добре, а именно да играе на футболния терен“, заяви Сътън.

  Сподели
305