Бербатов е ядосан на играта на Антони


Н. Гавазов

Бербатов е ядосан на играта на Антони

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов призна, че се ядосва, когато гледа как Антони играе този сезон.

Повече от половината сезон е зад нас, а Антъни все още не е вкарал нито един гол или е направил нито една асистенция за Юнайтед.

Бербатов смята, че остатъкът от сезона трябва да бъде пробен период за Антони и ако бившият играч на Аякс се провали, той ще трябва да напусне Юнайтед.

"Когато го гледам като фен, се ядосвам, защото е разочароващо. Не искам да го сравнявам с никого, защото всеки играч има трудни периоди. Ако Антони не може да преодолее това, тогава той трябва да си тръгне.

В известен смисъл харесвам Антони, защото талантът му е очевиден и виждам, че понякога се опитва.

Той изглежда ядосан и разочарован, когато играе, така че усложнява нещата, губи топката и се ядосва още повече.

Антони има нужда от някой на терена, който да му покаже къде да бяга, как да бяга и кога да се отърве от топката. Ако не може да намери тези отговори сам, той има нужда от треньор, приятел, агент, неговия баща, за да му даде съвет.

Той дори трябва да започне да гледа видеоклипове на някои от десните крила, които са били тук преди него. Ако не може да се представи след това, тогава очевидно просто няма да работи.

Антони заслужава малко повече време, защото е несправедливо. Ако поправи грешките си, ще бъде полезен за отбора.

Той трябва да бъде по-умен и да разбере как да се справя с критиките. Мисля, че ако представянето на Антони не е на ниво в края на сезона, той ще иска да напусне", заяви Бербатов пред Betfair.

  Сподели
310