Джонсън вярва, че Ливърпул е способен да спечели четири трофея


Н. Гавазов

Джонсън вярва, че Ливърпул е способен да спечели четири трофея

Бившият защитник на Ливърпул Глен Джонсън вярва, че отборът на Юрген Клоп има шанс да спечели и четирите налични трофея този сезон.

Ливърпул е в отлична форма в момента, като се намира удобно на върха във Висшата лига. "Червените" стигнаха и до елиминациите на Лига Европа, полуфиналите за Купата на Лигата и 4-ия кръг на ФА Къп.

Джонсън гледа на Ливърпул като на шампионски отбор и вярва, че "червените" могат да се справят още по-добре. Глен смята, че покерът е възможен, но му е трудно да повярва в това.

"Причината, поради която те са на върха на Висшата лига в момента, е, че печелят игри, без да играят страхотен футбол в редица мачове. Те могат да спечелят, като играят слабо и това е знакът за отбор, който ще бъде успешен. Те го направиха няколко пъти този сезон.

Все още не са на върха си, но все още печелят мачове, така че очевидно са способни на повече. Странни неща се случиха, но не вярвам, че ще спечелят и четирите трофея, защото имат толкова много мачове за изиграване, а това е толкова изтощително. Но възможно ли е? Абсолютно", заяви Джонсън.

  Сподели
276