Саа: Санчо е един от най-големите трансферни провали на Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Саа: Санчо е един от най-големите трансферни провали на Ман Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Луис Саа посочи крилото Джейдън Санчо като един от най-големите провалени трансфери на клуба от "Олд Трафорд" за всички времена.

След като отбеляза само 12 гола в 82 мача за Юнайтед, Санчо официално се завърна в Борусия Дортмунд в четвъртък, откъдето бе привлечен за £73 милиона през 2021 г.

Джейдън е изолиран от първия отбор на Юнайтед от началото на септември, когато се скара с мениджъра Ерик Тен Хаг и фактически прекрати кариерата си в клуба.

Саа смята, че Санчо е достатъчно добър играч за Юнайтед, но смята, че на 23-годишния англичанин му липсва правилното отношение да играе за "червените дяволи".

"Джейдън Санчо е един от най-големите трансферни провали на Манчестър Юнайтед.

Не можеш да оставиш играч с неговото качество да остане встрани заради неговия манталитет. Не можеш да го откажеш за шест месеца заради това. Само контузии могат да те спрат да го използваш.

Знаем, че той е достатъчно добър и затова е трудно да се примирим с това, което му се случи. Но не може да се държиш така и да мислиш, че си по-важен от мениджъра. Както и да е, аз не защитавам Санчо - като фен на Ман Юнайтед ще е трудно да направя това.  Просто е ужасно", заяви Саа пред Paddy Power.

  Сподели
288