Бербатов: Това със Санчо нямаше да се случи при Сър Алекс


Н. Гавазов

Бербатов: Това със Санчо нямаше да се случи при Сър Алекс

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели мнението си за трансфера под наем на крилото на "червените дяволи"  Джейдън Санчо в Борусия Дортмунд, който беше официално обявен днес, 11 януари.

"Когато се оплакваш и разгласяваш случващото се в отбора, както беше със Санчо, показваш известно неуважение към мениджъра. Разбира се, в такава ситуация треньорът ще вземе радикално решение и ще ви накаже по някакъв начин.

Ако говорим за Тен Хаг, който прекара един сезон на лидерска позиция в Юнайтед, тогава авторитетът му не е толкова висок, колкото на Сър Алекс по негово време, нали? Следователно има известна разлика. Дали Санчо щеше да направи нещо подобно, ако Сър Алекс все още беше треньор на отбора? Не мисля така. Той не би си позволил подобно нещо“, заяви Бербатов.

Припомняме, че в началото на този сезон Санчо публично разкритикува Тен Хаг за това, че англичанинът не работи достатъчно на тренировки и не включи крилото в състава за мача от 4-ия кръг на английския шампионат с Арсенал (3 :1). След този инцидент 23-годишният футболист беше отстранен от основния отбор.

  Сподели
336