Линдерс обясни за трансферите в Ливърпул


Н. Гавазов

Линдерс обясни за трансферите в Ливърпул

Помощник-треньорът на Ливърпул Пеп Линдерс обясни защо не трябва да се очаква голяма активност от неговия клуб през зимния трансферен прозорец.

В момента Ливърпул продължава да се бори на четири фронта, като води във Висшата лига, елиминира Арсенал по пътя си към 4-ия кръг на ФА Къп, достигайки до полуфиналите на Купата на лигата с плейофите за Лига Европа.

Това отваря отлична перспектива за Ливърпул през втората половина на сезона, но Лийндерс не разчита на външни подкрепления, посочвайки, че неговият клуб вече е похарчил £146 милиона за четирима полузащитници през лятото.

"Похарчихме много пари през лятото. Наистина инвестирахме в отбора. Собствениците донесоха правилните играчи. И дори някой да е контузен сега, няма да мине много време, преди да се върне в игра.

Ние също така винаги вярваме в нашата академия. Вие искате да създадете свои собствени играчи, които могат да се състезават и да печелят трофеи.

Ние управляваме академия с 250 играчи, които мечтаят и се надяват да играят за първия отбор, и можете да разчитате на тях, когато нещата станат трудни с контузии през сезона. Досега винаги се е отплащало“, заяви Линдерс.

  Сподели
452