Фернандеш: Надявам се това да не е най-добрият ден на Хьойлунд


Н. Гавазов

Фернандеш: Надявам се това да не е най-добрият ден на Хьойлунд

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш говори за мача от 19-ия кръг на английската Висша лига с Астън Вила (3:2). Нападателят на "червените дяволи" Расмус Хьойлунд вкара първия гол в английската Висша лига, който се превърна в победен гол.

"Очевидно бяхме много щастливи, че Расмус вкара първия си гол в шампионата, но не само заради него, защото резултатът стана 3:2, защото ни трябват три точки. Той трябва да вкарва голове, той е нетърпелив да го направи.

Всичко, което искаме, е нашите нападатели да имат достатъчно самочувствие, за да вкарват голове. Расмус знае, че ще има напрежение върху него, той играе за един от най-големите клубове в света, той знае какво е да играеш за този клуб, получаваш много внимание, така че трябва да свикне.

Надявам се, че това не е най-добрият ден в живота му, защото има още много, ние наистина се нуждаем от него и всеки нападател в отбора да вкарват голове.

Трябва да има вяра, защото ако не вярвате един в друг, ще бъде наистина трудно. В един момент губиш вяра в другите или в себе си, имаш мисли, че може да не си достатъчно добър, за да си тук – това е нормално. Когато нещо се обърка, винаги сте победени от съмнение, без значение колко сте смели или уверени“, заяви Фернандеш.

  Сподели
215