Карагър: Изненадан съм, че Ман Юнайтед е толкова нагоре в таблицата


Н. Гавазов

Карагър: Изненадан съм, че Ман Юнайтед е толкова нагоре в таблицата

Експертът на Sky Sports Джейми Карагър заяви, че изобщо не е изненадан от поражението на Манчестър Юнайтед от Уест Хем миналата събота.

Мениджърът на Юнайтед Ерик Тен Хаг бе в добро настроение след поражението с 2:0 на Лондонския стадион, като каза, че неговият отбор е доминирал над съперника си и контролира мача.

Карагър не може да се съгласи с това мнение и смята, че поражението на Юнайтед е естествено. В същото време Джейми е шокиран, че Червените дяволи, въпреки всичките си успехи, остават толкова високо в таблицата на Висшата лига.

„Чух техния мениджър да казва, че те контролират играта и това ми напомни малко за треньорите, които имах, когато завършвах последния си сезон и те не се справяха добре.

Гледах мача и бе наистина слаб мач и за двата отбора. Когато видях съставите, не си помислих нито за минута, че Манчестър Юнайтед ще спечели. И когато Уест Хем спечели с 2:0, не бях шокиран от това. Мислех, че това ще се случи, когато видях съставите.

Пакета допринесе и за двата гола, той бе най-добрият играч на терена и го знаех преди мача.

Най-големият шок за мен е къде се намира Манчестър Юнайтед в таблицата. Не мога да повярвам колко често ги виждам да играят слабо. Въпреки това, ако постигнаха положителен резултат два или три пъти в тези мачове, те не биха били толкова далеч от зоната на Шампионска лига. И това е най-големият шок за мен.

Но в момента те са средняк и най-лошото нещо, което може да се каже за Манчестър Юнайтед е, че са скучни и аз не се опитвам да се заяждам. Бяхме съперници по мое време, но това винаги са били вълнуващи мачове. Знаехме предварително, че ще бъде битка не на живот, а на смърт.

Те вкараха 18 гола. Вкараха толкова голове, колкото Лутън и това просто не може да бъде Манчестър Юнайтед“, заяви Карагър пред подкаста на Гари Невил.

  Сподели
333